Mod de utilizare: Se recomandă folosirea la sfârșitul procesului de gătit, diluând un linguriță de La Tartufata® Inaudi per persoană cu puțin ulei de măsline, smântână pentru gătit sau apă de fierbere a pastelor și condimentând preparatul.
Instrucțiuni de păstrare: Păstrați într-un loc răcoros, ferit de lumina directă. După deschidere, păstrați acoperit cu ulei în frigider și consumați în câteva zile.
Utilizare recomandată: Ideală pentru paste, orez, carne, cartofi la cuptor, tartine, crutoane, pizza și multe alte preparate.
Producător: Inaudi Clemente & C. srl, Corso Mazzini 148, Borgo San Dalmazzo (CN), Italia.
La Tartufata® - Cremă Concentrată de Funghi Porcini și Trufe Albe - 80 g
- Producător: INAUDI
- Cod produs: 00192
- Disponibilitate: 10
-
350,00MDL
Produse asemănătoare
Black-T - Sos cu Trufe - 80 g
215,00MDL
Crema de Trufe Albe - 30 g
699,00MDL
Cremă de anghinare și ton - 180 g
185,00MDL
Tartufella - Sos cu Trufe Albe - 180 g
215,00MDL
Etichete: La Tartufata, funghi porcini, cremă cu trufe, delicatese italiene, fără gluten, trufe albe, sos pentru paste, condimente gourmet, Inaudi