• CRUTIN:  cașcaval făcut din lapte de vacă și îmbogățit cu fulgi de trufe - 300 g / buc.

„Crutin”, mica pivniță săpată în tuf, era cămara țăranilor din Langa. Acest cașcaval, făcut din lapte de vacă și îmbogățit cu fulgi de trufe de vară, evocă în mod concret spiritul acestui loc magic. Beppino Occelli l-a numit astfel Crutin. Se recomandă asocierea cu vinuri nobile piemontese, precum Barbaresco și Barolo. În bucătărie, Crutin se dovedește a fi un ingredient de bază pentru umpluturi somptuoase sau pentru paste și gnocchi cu sos alb.

Ingrediente: lapte de vacă (origine: Italia), trufe de vară (Tuber aestivum Vitt.) (3%), sare de mare, extract pentru supă, cheag, aromă

Valoare nutrițională per 100g:

  • Energie: 1510 KJ / 361 Kcal
  • Grăsimi: 29 g
  • Carbohidrați: 1 g
    • din care zaharuri: 0 g
  • Proteine: 24 g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

CRUTIN: cașcaval făcut din lapte de vacă și îmbogățit cu fulgi de trufe - 300 g / buc.

  • 615,00MDL


Produse asemănătoare