• Caprino a caglio vegetale: cu laptele proaspăt de capră și exclusiv cheag vegetal ~ 250 g

Laptele proaspăt de capră și utilizarea exclusivă a cheagului vegetal conferă acestui cașcaval o ușurință și o digerabilitate remarcabilă, făcând-o potrivită în mod deosebit pentru o dietă vegetariană. După o primă etapă de maturare în camerele de maturare, produsul este supus unui ulterior proces de maturare în pivniță, pentru a dezvolta un gust intens și plăcut.


Ingredientele: LAPTE de capră pasteurizat, sare de Volterra, cheag vegetal (obținut din cynara cardunculus), fermenti lactici. Tratat în suprafață cu conservanți E235, E202 și fân. Fără lactoză <0,01%, datorită procesului natural de producție. Conține galactoză.

Originea laptelui: Italia.

Valori nutriționale per 100 g:

  • Valoare energetică: 1717 kJ / 414 kcal
  • Grăsimi: 34 g, din care acizi grași saturi: 23 g
  • Carbohidrați: <0,5 g, din care zaharuri: <0,5 g
  • Proteine: 27 g
  • Sare: 1,6 g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Caprino a caglio vegetale: cu laptele proaspăt de capră și exclusiv cheag vegetal ~ 250 g

  • 225,00MDL


Produse asemănătoare

Etichete: Maturate, Lapte de capră, Cașcaval