Il Marzolino Toscano este o brânză tipică regională cu pastă moale și gust dulce. În timpul procesului de salare la uscat, este cuplat cu o formă "geamănă" a sa și supus unor întoarceri periodice, care continuă și în timpul maturării pe plăci de lemn. Manipularea continuă este necesară pentru a-i conferi forma trapezoidală caracteristică. Coaja este tratată cu concentrat de roșii și ulei de măsline extravirgin.
Ingredientele: LAPTE de vacă și de oaie pasteurizat, sare din Volterra, coagulant și fermenti lactici. Tratat în suprafață cu concentrat de roșii și conservanți E235, E202. Conținut de lactoză <0,01%. Produsul conține glucoză și galactoză ca rezultat al descompunerii lactozei.
Originea laptelui: Italia*
Valori nutriționale per 100 g:
- Valoare energetică: 1479 kJ / 357 kcal
- Grăsimi: 30 g, din care acizi grași saturi: 22 g
- Carbohidrați: 0,7 g, din care zaharuri: 0,7 g
- Proteine: 21 g Sare: 1,4 g
Marzolino Toscano: brânză tipică regională cu pastă moale și gust dulce ~ 250 g
- Producător: Caseificio Busti
- Cod produs: 00745
- Disponibilitate: 1000
-
195,00MDL