Pecorino Roncione este unul dintre cele mai deosebite și reprezentative brânzeturi din întreaga producție a Familiei Busti. Este produs cu cel mai bun lapte proaspăt, prelucrat crud pentru a păstra în întregime flora microbiană naturală. După o primă maturare de cel puțin 60 de zile în camere frigorifice, brânza este transferată în peștera din secolul al XVIII-lea de la Roncione, o localitate colinară de unde își ia numele. Brânza va rămâne în peșteră cel puțin 90 de zile, la o temperatură și umiditate care nu sunt mereu constante, fiind așezată pe scânduri de lemn și paie pentru a permite respirația părții inferioare a formei și pentru a o proteja de umiditatea excesivă. Astfel, se va obține un pecorino unic prin aroma și intensitatea sa de gust.
Ingrediente: LAPTE de oaie crud, sare din Volterra, coagulant și fermenti lactici. Tratat în suprafață cu conservanți E235, E202 și paie. Fără lactoză <0,01%. Ca rezultat al procesului natural de producție, conține galactoză.
Originea laptelui: Italia (Toscana – Lazio)
Valori nutriționale per 100 g:
Valoare energetică: 1848 kJ / 446 kcal
Grăsimi: 38 g
din care acizi grași saturi: 25 g
Carbohidrați: < 0,5 g
din care zaharuri: < 0,5 g
Proteine: 26 g
Sare: 1,5 g
Pecorino Roncione cu Lapte Crud 250 g - Brânza deosebită a Familiei Busti
- Producător: Caseificio Busti
- Cod produs: 00728
- Disponibilitate: 64
-
225,00MDL