Rigatoni este o pastă scurtă și nervurată, cu o origine geografică probabilă în regiunea italiană Campania. A fost produsă inițial pentru a satisface cererea regiunilor mai nordice, în special în orașul Roma, unde rigatoni cu pajata (intestin de vită) este faimos. Rigatoni sunt foarte versatile și apreciate în întreaga lume, fiind excelente în combinație cu sosuri puternice, bogate și tradiționale, cum ar fi carbonara, sosuri mai consistente cu carne și legume sau coapte în preparate cunoscute sub numele de pasta al forno.
Caracteristici Produs
Pasta noastră este certificată IGP Gragnano, trefilată prin bronz, uscată lent la temperaturi joase, realizată din 100% griș de grâu dur italian și apă de izvor locală. Conține un minim de 14% proteine, este fermă la gătit și foarte digestibilă.
Valori Nutriționale
Cantitate per porție - 56g de paste (Valori Zilnice %)
- Calorii: 200
- Grăsimi: 1g (1%)
- Grăsimi saturate: 0g (0%)
- Grăsimi trans: 0g
- Colesterol: 0mg (0%)
- Sodiu: 0mg (0%)
- Carbohidrați: 41g (15%)
- Fibre dietetice: 2g (7%)
- Zaharuri totale: 2g
- Zaharuri adăugate: 0g (0%)
- Proteine: 8g
Vitamine și Minerale
- Vitamina D: 0mcg (0%)
- Calciu: 0mg (0%)
- Fier: 0.57mg (4%)
- Potasiu: 119mg (2%)
Rigatoni - Pasta Versatilă cu Textură Nervurată - Di Martino - 500 g
- Cod produs: 01637
- Disponibilitate: 36
-
41,00MDL