O specialitate exclusivă de la Beppino Occelli, care a creat un cașcaval original din lapte de capră și vacă. Acesta este maturat timp de cel puțin patru luni în pivnițele din Valcasotto, pe plăci de lemn. Beppino Occelli recomandă Cusiè și pentru bucătărie, fiind ideal pentru umplerea raviolilor, pentru a fi servit sub formă de fâșii peste paste calde sau pentru a adăuga un plus de savoare în salatele reci de sezon.

Ingrediente: lapte de vacă (origine: Italia) (49,3%), lapte de capră (origine: Italia) (49,3%), sare marină, cheag

Valoare nutrițională per 100g:

  • Energie: 1775 KJ / 424 Kcal
  • Grăsimi: 34 g
  • Carbohidrați: 1 g
    • din care zaharuri: 0,3 g
  • Proteine: < 0,75 g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

CUSIE' CON LATTE DI CAPRA E VACCA: cașcaval original din lapte de capră și vacă ~ 250 g

  • 318,75MDL


Produse asemănătoare