• Caciotta Toscana: din lapte de vacă și de oaie ~ 250 g

Caciotta Toscana este o brânză proaspătă mixtă, produsă din lapte de vacă și de oaie. Se remarcă prin pasta sa moale și elastică, de culoare galben-pai.


Ingredientele: LAPTE de vacă și de oaie pasteurizat, sare de Volterra, cheag și culturi lactice. Tratat superficial cu conservanți E235, E202.

Originea laptelui: Italia.


Valori nutriționale per 100 grame:

  • Valoare energetică: 1479 kJ / 357 kcal
  • Grăsimi: 30 g, din care acizi grași saturi: 22 g
  • Carbohidrați: 0,7 g, din care zaharuri: 0,7 g
  • Proteine: 21 g
  • Sare: 1,4 g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Caciotta Toscana: din lapte de vacă și de oaie ~ 250 g

  • 158,75MDL


Produse asemănătoare