Laptele proaspăt de capră și utilizarea exclusivă a cheagului vegetal conferă acestui cașcaval o ușurință și o digerabilitate remarcabilă, făcând-o potrivită în mod deosebit pentru o dietă vegetariană. După o primă etapă de maturare în camerele de maturare, produsul este supus unui ulterior proces de maturare în pivniță, pentru a dezvolta un gust intens și plăcut.
Ingredientele: LAPTE de capră pasteurizat, sare de Volterra, cheag vegetal (obținut din cynara cardunculus), fermenti lactici. Tratat în suprafață cu conservanți E235, E202 și fân. Fără lactoză <0,01%, datorită procesului natural de producție. Conține galactoză.
Originea laptelui: Italia.
Valori nutriționale per 100 g:
- Valoare energetică: 1717 kJ / 414 kcal
- Grăsimi: 34 g, din care acizi grași saturi: 23 g
- Carbohidrați: <0,5 g, din care zaharuri: <0,5 g
- Proteine: 27 g
- Sare: 1,6 g
Caprino a caglio vegetale: cu laptele proaspăt de capră și exclusiv cheag vegetal ~ 250 g
- Producător: Caseificio Busti
- Cod produs: 00947
- Disponibilitate: 84
-
225,00MDL
Produse asemănătoare
Etichete: Maturate, Lapte de capră, Cașcaval