Este o brânză produsă din lapte de oaie provenit de la turmele care pasc în teritoriul Val D'Orcia, bogat în ierburi parfumate care conferă laptelui o aromă distinctă.
Ingredientele: LAPTE de oaie pasteurizat, sare din Volterra, coagulant și fermenti lactici. Tratat în suprafață cu ulei de măsline și conservanți E235, E202.
Originea laptelui: Italia (Comune di Pienza și Val D’Orcia)
Valori nutriționale per 100 g:
Valoare energetică: 1848 kJ / 446 kcal
Grăsimi: 38 g
din care acizi grași saturi: 25 g
Carbohidrați: < 0,5 g
din care zaharuri: < 0,5 g
Proteine: 26 g
Sare: 1,5 g
Pascoli di Pienza e Val d’Orcia Stagionato ~ 250 g
- Producător: Caseificio Busti
- Cod produs: 00725
- Disponibilitate: 20
-
210,00MDL