Acest pecorino maturat este produs din lapte de oaie provenit din provincia Siena, de unde își trage și numele. Pasta are o culoare alb-perlat ușor sidefie, în timp ce coaja este tratată cu concentrat de roșii.
Ingredientele: LAPTE de oaie pasteurizat, sare din Volterra, coagulant și fermenti lactici. Tratat în suprafață cu concentrat de roșii și conservanți E235, E202.
Originea laptelui: Italia (Provincia di Siena)
Valori nutriționale per 100 g:
Valoare energetică: 1848 kJ / 446 kcal
Grăsimi: 38 g
din care acizi grași saturi: 25 g
Carbohidrați: < 0,5 g
din care zaharuri: < 0,5 g
Proteine: 26 g
Sare: 1,5 g
Pascoli di Siena: un pecorino maturat este produs din lapte de oaie provenit din provincia Siena ~ 250 g
- Producător: Caseificio Busti
- Cod produs: 00944
- Disponibilitate: 16
-
210,00MDL