Untul Beppino Occelli este realizat din smântână dulce obținută prin centrifugare, folosind doar lapte italian de cea mai bună calitate. Procesul de centrifugare produce untul direct din lapte proaspăt: mai întâi, laptele este filtrat, apoi centrifugat la temperaturi scăzute și viteze foarte mari, separând grăsimea de laptele degresat. Spre deosebire de metoda tradițională de înăbușire, această centrifugare produce o smântână "dulce", neacidă, deoarece nu este supusă fermentării. Prelucrarea manuală a pachetelor cu matrițe de lemn conferă untului nu doar un gust deosebit, ci și un aspect atrăgător.


Valoare nutrițională per 100g:

  • Energia: 315 KJ / 755 Kcal
  • Grăsimi: 83 g
  • Carbohidrați: 49 g
    • din care zaharuri: 0 g
  • Proteine: 0.8 g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

BURRO CALCO MUCCA: unt din smântână dulce obținută prin centrifugare - 125 g / buc.

  • 121,88MDL


Produse asemănătoare