Untul Beppino Occelli este realizat din smântână dulce obținută prin centrifugare, folosind doar lapte italian de cea mai bună calitate. Procesul de centrifugare produce untul direct din lapte proaspăt: mai întâi, laptele este filtrat, apoi centrifugat la temperaturi scăzute și viteze foarte mari, separând grăsimea de laptele degresat. Spre deosebire de metoda tradițională de înăbușire, această centrifugare produce o smântână "dulce", neacidă, deoarece nu este supusă fermentării. Prelucrarea manuală a pachetelor cu matrițe de lemn conferă untului nu doar un gust deosebit, ci și un aspect atrăgător.
Valoare nutrițională per 100g:
- Energia: 315 KJ / 755 Kcal
- Grăsimi: 83 g
- Carbohidrați: 49 g
- din care zaharuri: 0 g
- Proteine: 0.8 g
BURRO CALCO MUCCA: unt din smântână dulce obținută prin centrifugare - 125 g / buc.
- Producător: Beppino Occelli
- Cod produs: 01571
- Disponibilitate: 78
-
121,88MDL