Gennari Parmigiano a fost numit „Ferrari-ul
Parmigiano”, ceea ce înseamnă că reușim să creăm o adevărată capodoperă
în fiecare zi. Care este secretul nostru? Siguranța unei lanț de
aprovizionare complete, de la câmp până la produsul finit: lapte de la
propriile noastre ferme și de la furnizori fideli cu care colaborăm de
peste 50 de ani. Laptele este smântânit cât mai puțin posibil, folosim
puțin cheag și foarte puțin zer, saramura este extrem de controlată,
cașul este rupt manual, iar maturarea se face lent într-un mediu umed.
Toate aceste caracteristici fac ca producția să fie mai dificilă și mai
costisitoare, dar diferența se simte pe papilele tale gustative!
PARMIGIANO CLASIC - RASA DE VACI
Vaca
pe care o cunoaștem cu toții, cu blana alb-negru, originară din Olanda,
este cel mai prolific producător de lapte utilizat pentru a face
versiunea „clasică” a brânzei Parmigiano Reggiano. Este nevoie de până
la 500 de litri de lapte pentru a produce o roată de brânză și, datorită
proprietăților organoleptice ale laptelui, este și cel mai potrivit tip
pentru maturare îndelungată. Datorită procesării noastre „extreme”,
chiar și după cea mai lungă maturare, brânza noastră păstrează acel gust
inconfundabil de cremos și dulce pentru care se distinge.
Gennari Parmigiano Reggiano - 48 luni: Ferrari-ul Brânzeturilor ~ 350 g
- Producător: GENNARI CASEIFICIO
- Cod produs: 00672
- Disponibilitate: 112
-
472,50MDL