• Gennari Parmigiano Reggiano - 48 luni: Ferrari-ul Brânzeturilor ~ 350 g

Gennari Parmigiano a fost numit „Ferrari-ul Parmigiano”, ceea ce înseamnă că reușim să creăm o adevărată capodoperă în fiecare zi. Care este secretul nostru? Siguranța unei lanț de aprovizionare complete, de la câmp până la produsul finit: lapte de la propriile noastre ferme și de la furnizori fideli cu care colaborăm de peste 50 de ani. Laptele este smântânit cât mai puțin posibil, folosim puțin cheag și foarte puțin zer, saramura este extrem de controlată, cașul este rupt manual, iar maturarea se face lent într-un mediu umed. Toate aceste caracteristici fac ca producția să fie mai dificilă și mai costisitoare, dar diferența se simte pe papilele tale gustative!

PARMIGIANO CLASIC - RASA DE VACI


Vaca pe care o cunoaștem cu toții, cu blana alb-negru, originară din Olanda, este cel mai prolific producător de lapte utilizat pentru a face versiunea „clasică” a brânzei Parmigiano Reggiano. Este nevoie de până la 500 de litri de lapte pentru a produce o roată de brânză și, datorită proprietăților organoleptice ale laptelui, este și cel mai potrivit tip pentru maturare îndelungată. Datorită procesării noastre „extreme”, chiar și după cea mai lungă maturare, brânza noastră păstrează acel gust inconfundabil de cremos și dulce pentru care se distinge.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Gennari Parmigiano Reggiano - 48 luni: Ferrari-ul Brânzeturilor ~ 350 g

  • 472,50MDL


Produse asemănătoare