Pappardelle este o formă faimoasă din Toscana, asemănătoare cu tagliatelle, dar mai groasă și mai intensă. Adesea combinată cu sosuri puternice, în special cu carne de vânat, Pappardelle își datorează numele termenului dialectal „pappare”, și este cunoscută pentru combinația sa clasică cu sos de mistreț.
Caracteristici Produs
Pasta noastră este uscată lent la temperaturi joase, realizată din 100% griș de grâu dur italian. Conține un minim de 14% proteine, este fermă la gătit și foarte digestibilă.
Valori Nutriționale
Cantitate per porție - 56g de paste (Valori Zilnice %)
- Calorii: 200
- Grăsimi: 1g (1%)
- Grăsimi saturate: 0g (0%)
- Grăsimi trans: 0g
- Colesterol: 0mg (0%)
- Sodiu: 0mg (0%)
- Carbohidrați: 41g (15%)
- Fibre dietetice: 2g (7%)
- Zaharuri totale: 2g
- Zaharuri adăugate: 0g (0%)
- Proteine: 8g
Vitamine și Minerale
- Vitamina D: 0mcg (0%)
- Calciu: 0mg (0%)
- Fier: 0.57mg (4%)
- Potasiu: 119mg (2%)
Pappardelle - Pasta Clasică din Toscana -Di Martino - 500 g
- Cod produs: 00510
- Disponibilitate: 35
-
41,00MDL