Pastele Tagliatelle își au originea în centrul și nordul Italiei și sunt realizate fie din griș de grâu dur, fie din paste de ou proaspete. Numele „tagliatelle” derivă din verbul „a tăia”, deoarece gospodinele obișnuiau să întindă o foaie subțire și să o taie în forma dorită. Aceste cuiburi de paste au aroma intensă a grâului italian 100% și se potrivesc perfect cu sosurile tradiționale bolognese.
Caracteristici Produs
Pasta noastră este trefilată prin bronz, uscată lent la temperaturi joase, realizată din 100% griș de grâu dur italian. Conține un minim de 14% proteine, este fermă la gătit și foarte digestibilă.
Valori Nutriționale
Cantitate per porție - 56g de paste (Valori Zilnice %)
- Calorii: 200
- Grăsimi: 1g (1%)
- Grăsimi saturate: 0g (0%)
- Grăsimi trans: 0g
- Colesterol: 0mg (0%)
- Sodiu: 0mg (0%)
- Carbohidrați: 41g (15%)
- Fibre dietetice: 2g (7%)
- Zaharuri totale: 2g
- Zaharuri adăugate: 0g (0%)
- Proteine: 8g
Vitamine și Minerale
- Vitamina D: 0mcg (0%)
- Calciu: 0mg (0%)
- Fier: 0.57mg (4%)
- Potasiu: 119mg (2%)
Tagliatelle - Pasta Tradițională cu Aroma de Grâu Italian - Di Martino - 500 g
- Cod produs: 01638
- Disponibilitate: 55
-
70,00MDL