Cremă gianduja tartinabilă, fără adaos de zahăr, îndulcită natural. Cacaoa tradiției torineze se combină cu parfumul irezistibil al alunei, oferind energia perfectă pentru un început de zi fără griji.
Cremă gianduja tartinabilă fără zahăr adăugat, îndulcită natural.
Fără gluten
Produs în Italia
Ingrediente:
Alună de Piemont IGP (35%), Îndulcitor: Maltitol (24%), Pudră de cacao, Ulei de floarea-soarelui, Lapte integral praf, Unt de cacao, Emulgator: Lecitină de soia, Aromă naturală de vanilie. Poate conține urme de arahide, ouă și alte fructe oleaginoase. Fără gluten. Consumul excesiv poate avea efect laxativ. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Conține zaharuri care apar în mod natural. Eventualele aglomerări sau prezența uleiului la suprafață sunt un fenomen natural ce atestă calitatea produsului. Se recomandă amestecarea înainte de utilizare. * doar cu "Alună de Piemont IGP"
Valori nutriționale medii la 100g:
Energie: 2253 kJ / 541 kcal
Grăsimi: 44g
din care saturate: 8.7g
Carbohidrați: 30g
din care zaharuri: 5g
Proteine: 11g
Sare: 0.1g
Crema Gianduja e Nocciola senza zuccheri aggiunti - 150g
- Producător: La Perla CIOCCOLOATO TORINO
- Cod produs: 00872
- Disponibilitate: 11
-
250,00MDL