Rețeta tradițională a Giandujotto din Torino, cu ciocolată gianduja și alună de Piemont IGP, este disponibilă acum în varianta fără zahăr adăugat. Un gust pur și rafinat, ambalat manual într-o cutie cadou care surprinde.
P.Giandujot. Ciocolată cu lapte și alune gianduja, fără zahăr adăugat, îndulcită natural.
Fără gluten
Produs în Italia
Ingrediente:
Alună de Piemont IGP (30%), Îndulcitor: Maltitol (26%), Lapte praf (14,3%), Unt de cacao, Pastă de cacao, Pudră de cacao, Lecitină de soia, Arome. Poate conține urme de arahide, ouă și alte fructe oleaginoase. (Cacao din afara UE), (Cacao: min. 28%). Fără gluten. Consumul excesiv poate avea efect laxativ. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Conține zaharuri care apar în mod natural. Eventualele striuri de pe suprafață sunt un fenomen natural al procesului de extrudare și nu afectează calitatea produsului. * doar cu "Alună de Piemont IGP"
Valori nutriționale medii la 100g:
Energie: 2266 kJ / 541 kcal
Grăsimi: 44g
din care saturate: 16,5g
Carbohidrați: 35g
din care zaharuri: 6,3g
Proteine: 10,3g
Sare: 0,14g
Gianduiotto Nocciola senza zuccheri aggiunti - 130g
- Producător: La Perla CIOCCOLOATO TORINO
- Cod produs: 00260
- Disponibilitate: Stoc epuizat
-
250,00MDL