Olivele Taggiasche, tipice regiunii Ponente Ligure, sunt cultivate în cantități limitate și se remarcă prin combinația unică de sol, climă și apă din zonă. Olivele noastre sunt prelucrate după rețeta tradițională liguriană.
După ce au fost puse în saramură, sunt scoase sâmburii și conservate natural în ulei extravirgin de măsline. Sunt o gustare ideală pentru aperitiv, excelente pe focaccia, pizza sau în salate. De asemenea, însoțesc perfect preparatele din carne de iepure înăbușită și peștele la cuptor.
Ingrediente: Olive de calitate "Taggiasca" 61% (excepțional, unele fructe pot conține sâmburi sau fragmente de sâmburi), ulei extravirgin de măsline 36%, sare, arome naturale, corector de aciditate: acid citric.
Alergeni: Fără.
Instrucțiuni de păstrare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat, departe de surse de lumină și căldură. După deschidere, acoperiți cu ulei și păstrați pentru o perioadă scurtă la frigider.
Valori nutriționale medii pentru 100 g
- Valoare energetică: 192 Kcal / 789 Kj
- Grăsimi: 29,6 g
- din care saturate: 3,8 g
- Carbohidrați: 1,2 g
- din care zaharuri: 1 g
- Proteine: 1,7 g
- Sare: 3,8 g
Olive Taggiasche fără sâmburi în ulei extravirgin de olive -180 g
- Cod produs: 00052
- Disponibilitate: 9
-
195,00MDL
Produse asemănătoare
Etichete: olive, Taggiasche, fără sâmburi, ulei extravirgin, Liguria, aperitiv, focaccia, pizza, salată, tradiție, gustare