Preparatele după o rețetă veche, olivele sunt puse în apă, care este schimbată timp de 40 de zile. Saramura este preparată folosind sare integrală și plante aromatice (cimbru, dafin și rozmarin).
Aceste olive sunt ideale pentru aperitiv, pentru a adăuga un plus de savoare în salate și pe pizza. Vrei să-ți impresionezi oaspeții? Acestea sunt cunoscute și sub denumirea de "Olive ale înaltei gastronomii", apreciate și folosite de cei mai renumiți bucătari datorită proprietăților lor organoleptice inegalabile. Vor adăuga un plus de rafinament preparatelor tale.
În Liguria, olivele Taggiasche în saramură sunt indispensabile în salata de caracatiță cu cartofi, pentru a îmbogăți preparatele din pește la cuptor, cum ar fi dorada înăbușită, sau pentru a găti celebrul iepure în stil ligurian.
Ingrediente: Olive de calitate "Taggiasca", apă, sare, plante aromatice. Corector de aciditate: acid ascorbic.
Instrucțiuni de păstrare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat, departe de surse de lumină și căldură. După deschidere, păstrați la frigider pentru o perioadă scurtă.
Valori nutriționale medii pentru 100 g
- Valoare energetică: 278 Kcal / 1142 Kj
- Grăsimi: 28 g
- din care saturate: 4,2 g
- Carbohidrați: 2 g
- din care zaharuri: <0,5 g
- Proteine: 1,9 g
- Sare: 4,6 g
Olive Taggiasche în saramură - 180 g
- Cod produs: 00050
- Disponibilitate: 5
-
130,00MDL
Produse asemănătoare
Etichete: olive, Taggiasche, saramură, Liguria, aperitiv, salată, pizza, gastronomie, tradiție, cimbru, dafin, rozmarin